ШОКИРАЩО! Обявиха огромен брой работни места в Кавала и Тасос!

4000 работници от трети страни за хотелите и кетъринга бяха поискани за остров Тасос за следващия туристически сезон от кмета Лефтерис Кириакидес на срещата, проведена в сряда сутринта на 18 септември в зала “ Николас Мартис “ в бившата префектура . Подобни нужди в животновъдството и в селскостопанския сектор според местните органи на префектура Кавала.

Срещата е свикана по инициатива на заместник областния управител Александрос Йосифидис, за да се отчете броят на работниците от трети страни , от които има нужда 19.09.24 г., 11:07 Огромни нужди от работници от трети страни в префектура Кавала – само Тасос иска 4000 души за туризъм.

Това е процедура, която се провежда на всеки две години през месец септември, за да се даде необходимото време за протичане на процедурите за повторно извикване. На срещата присъстваха представители на производствени субекти, както и на туристически и занаятчийски субекти. През предходните две години префектурата на Кавала поиска и получи разрешение за пребиваване за работници, различни от риболов, добитък и земя, за кариери, туризъм и опаковъчни предприятия.

Този път в процеса се включва и Тасос. Според кмета Лефтерис Кириакидес островът се нуждае от приблизително 4000 души, за да се съсредоточи и да осигури персонала за настаняване. Заявки с номера Поискано: 600 рибари 4000 – 5000 земни работници Животновъдство 1000 души Кариери – шисти 600 души Опаковъчни къщи 600 души Асоциация на хотелиерите на Кавала 1800 души Община Тасос 4000 души за ресторантьорство и туризъм Исканията на всяка организация ще бъдат изпратени до региона AMTH и от там е необходимо одобрението на четири министерства, за да се реши броят на репатрирани граждани на трети страни, неквалифицирани работници за следващите две години в префектура Кавала.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене