Мълния в Топ Преса! Арестуван е ковчежник на Доган!

Бизнесмени близки до дясната ръка на Ахмед Доган в Кърджали са привикани в полицията. Един от разпитаните в кърджалийската полиция бизнесмени е задържан, разкри преди минути сайта 24rodopi.com. Той е прегледан от медицински екип и откаран в полицейското управление, където ще остане в следващите 24 часа.

Както първи 24rodopi.com писа, „дясната ръка“ на бившия кмет на Кърджали Хасан Азис в бизнес проекти Ахмед Моллахасан и още един строителен предприемач бяха на разпит в полицията днес. Те са основният политически и финансов фундамент върху който ще се гради коалицията и структурата на Доган за изборите.

Моллахасан се почувствал зле докато давал обяснения за усвоени огромни суми от бюджета на Кърджали за реализацията на голям строителен проект. Касаело се за измами, твърдят неофициални източници.

Редакцията знае името на задържания предприемач само от един източник и до потвърждението от поне още един надежден информатор, не можем да го посочим.

„Задържаният е от опитните в бранша, фирмата му е сериозна. В сравнение с неговото дружество, това на Моллахасан е нещо като „три лопати и две кирки“, така неестествено и с чувство за хумор отговори полицейски източник на въпроса ни „Кой е задържаният?“.

Очаквайте подробности

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене