Позор, за ветераните алпинисти в България. Така можем да определим банскалията, Иван Обецанов, и неговия коментар, „от кога и помаците разбират от ски“

От простотия банскалия разпали скандал в мрежата „ОТ кога и помаците разбират от ски?“

Позор, за ветераните алпинисти в България. Така можем да определим банскалията, Иван Обецанов от Банско, и неговия коментар, „от кога и помаците разбират от ски“

„Три поколения, три епохи, един мерак една любов. Мерак към ските, една любов, любовта към планината“, това гласи един от постовете на един ветеран, човек който обича планината, човек наскоро чествал  юбилей в чест на работата му по спасяване със спасителни кучета. Като го погледне човек, „шапка да му свали“, а в душата му- тиня.

Тиня, защото тя е застояла и смърди. Смърди на злоба, омраза и расизъм.

Коментара на банскалията е меко казано, смешен и  жалък.

Затова, Топ Преса, директно се обръща съм вас, с няколко въпроса г-н Обецанов, отговорите на които не държим да ги знаем!

От профилната ви снимка става ясно, че обичате природата на майка България, явно ви е била дълги години препитание? Но е спорно изпитването на подобно чувство към хората.

Бихте ли ни дефинирали, г-н Обецанов,  какво за вас е помак? Кое ви навежда на мисълта, че същите не разбират от ски? Или планината е запазено място само за хора като вас? Тоест, жалки и  смешни..

И знаете ли  г-не, че България, дълго време е била под робство? Последното ви го пишем, понеже вашата фамилия, хич не ни се струва българска, и туко виж, баба ви е вършила чудеса на Кадиеви ливади, и вие се окажете помак от Брезница, село което има тясна връзка с Пирин планина, и със самия връх?

 

Да си го имате предвид това, като обеца, г-н Обецанов, когато се срещнете с така омразните за вас, помаци. Които само за ваше разяснение, в душата не смърдят!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене