+- Междуфракционната комисия, която се събира отново в понеделник, да бъде използвана повече, поискаха опозиционните фракции - Сумата на разходите за 1-во разпределение е 242 620 евро и се отнася главно за необходимата работа за тазгодишното събитие

Добра новина от Драма! Одобрен е бюджетът за Коледният град и тази година!

– Междуфракционната комисия, която се събира отново в понеделник, да бъде използвана повече, поискаха опозиционните фракции – Сумата на разходите за 1-во разпределение е 242 620 евро и се отнася главно за необходимата работа за тазгодишното събитие

Покриването на разходите на 1-вото разпределение за тазгодишния Онируполис, както гърците наричат Коледният град в Драма за периода 2024-2025 г., беше единодушно одобрено от Общинския съвет на Драма.
Въпросът влезе в Общинския съвет в сряда, тъй като необходимите административни актове създават задушаваща времева рамка, поради специалното им проучване и подготовка. Стойността на първото отпуснато финансиране беше 242 620 евро и беше свързана с услугите по инсталиране и демонтаж на Dreamtown, електрически работи, тематични строителни работи по фасадите, главната порта и други части на Dreamtown.

Както и работи, декорация, почистване, отопление на платформата, поддръжка и доставка на материали.
По време на дебата на заседанието на Общинския съвет, освен отговорния заместник-кмет Христос Мавридис , общинските съветници Михалис Млеканис , Христодулос Мамсакос , Анестис Топалидис , Димитрис Йоанидис , Хриса Сидера , Коста Калайцидис , както и заместник-кметът по техническите услуги , Панайотис, взе думата Салпигтидис , който заместваше кмета на Драма Георгиос Пападопулос .

Онируполи (град на мечтите) е един коледен празник, който спечели вниманието на цяла Гърция и превърна град Драма в привлекателен център за Коледните празници. Съграждани и доброволци се грижат за коледната украса на къщи и общинската градина, където се прави Онируполи (град на мечтите). Инересът и желанието на детските градини, детските ясли, началните и средни училища за посещение в очарователното селище на дядо Коледа е много голям. Училища от всички краища на Северна Гърция посещават Онируполи през коледните празници. Многодневните програми в Онируполи-Драма включват също концертинародни танцидемонстрация по бойни изкуства и театрални представления.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене