Ето ви фактите! Феновете на Доган доказаха, че не е лидер! Овчар е!

България се включва в нов цикъл на промени в гражданското общество. Апелирам към целия партиен актив – да подкрепим господин Лютви Местан, пише Ахмед Доган.
След години пък твърди:

Само си представете потенциалния конфликт между Русия и Турция За мен беше гаф тази декларация, г-н Местан. Пентагона няма позиция, НАТО няма позиция. Освен това българинът е много чувствителен на тази тема.

Веднага след това Доган писа:

Искам ясно да заявя: Всяко посегателство срещу председателя на ДПС е посегателство срещу ДПС и неговите избиратели.

“ ДПС трябва да устои на политическите обрати на времето! А нашият председател г-н Мустафа Карадайъ да продължава да ни представлява уверено, разумно и перспективно.

Благодаря ви за вниманието! Обичам ви!
Винаги ваш Ахмед Доган“

Известно време след това писа на Карадайъ:

Здравей, драги!

“Пожелавам ти да намериш Мярата на личното и партийното с националното и европейското Политическо здраве.”

И Карадайъ напусна безславно!

След Мустафа, Доган написа:

“ Делян Пеевски е феномен в българската политика през последните 5-6 месеца, защото с неговата комбинативност, медиаторски умения и хиперактивност върна центъра на властта в парламента. Превърна се в желан партньор. Това се казва за Делян Пеевски в словото на Ахмед Доган към Централния съвет на партията. Оставката на Карадайъ той определя като „изненадваща“.

След това вдички, които плюят сега Пеевски в групите подкрепящи Доган правеха невъзможното да се снимат с него, да парадират с него, да го величаят… за да докажат по категоричен начин, че Доган не е лидер! Овчар е!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене