Бизнесменът, който жадува да стане част от политическия елит на България НЯМА да получи дори членство във "Величие".

След публикация на toppresa.com! Партия „Величие“ отсече: Павел Стоименов НЯМА И НЯМА  да бъде част от листите с кандидат – депутати на партия „Величие“.

Земеделецът, който нашумя покрай дружбата си с Васил Божков-Черепа, Павел Стоименов НЯМА И НЯМА  да бъде част от листите с кандидат – депутати на партия „Величие“. Това е новината от последните минути провокирана от вчерашната ни критична публикация срещу внедряването на скандалния бизнесмен в родолюбивата партия. Бизнесменът, който жадува да стане част от политическия елит на България НЯМА да получи дори членство във „Величие“. Това разкрива областното ръководство на партията в благоевградска област екскулзивно за информационна агенция www.toppresa.com. Тое провокирано от вчершаната н ипубликазия, която припомняме ТУК .
Но обществото трябва да знае цялата истина за кандидат-управниците ни, а не само тези парчета, които те решат да му пробутат.За пред хората, Стоименов си е изградил светла биография. Според неговата версия, той е земеделски производител от повече от 20 години с обработваема над 100 хил. декара земя в различни части на страната, НО ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ РАЗСЛЕДВАНИЯ, факти и документи доказаха, че е имал и незаконен бизнес в чужбина. Така, че с чиста съвест може да се каже, че с политическата кариера на тарикатът от Симитли е свършено.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене