Днес най - верният съратник на Ивилен Михайлов - Кирил Брейка нарича полковник Марков "шопар", време е влогърът да се намеси и да вразуми лидера на "Величие" въпреки афинитетът му към затлъстелите хора. 

ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ!Нов „шопар“ от Пиринско на път да опорочи отново партията на Ивелин Михайлов „Величие“.

„Аз съм волна пеперуда и летя от цвят на цвят“, както се пее в едноименната песен на една чалга певица, явно е любима не само като песен ами и като идеология на Бай Ганьото на Симитли, Павел Стоименов.

Един от най-богатите земеделски босове от Югозападна България, е новият спонсор на т.нар. идеолог на партия „Величие” Ивелин Михайлов.

Знае ли обаче, г-н Михайлов, че пеперудата на Симитли, има афинитет към това да лети от „цвят на цвят“ и  казаната думата на г-н Стоименов е вятър?

Същият Стоименов, който става известен именно със скандалите около него, отколкото с делата си към народа.

Широката общественост настроена опозиционно видя поредният пирует. Васил Божков нямал идея, че Павел Стоименов е загърбил „Център” и се е ориентирал към сензацията от последните парламентарни избори – „Величие”.

Това става ясно, чак след като новият Шиши, лятото водел  импровизирания протест пред бившия Партиен дом в София, докато вътре нарочна комисия нищеше схемите на Ивелин Михайлов. За масовка милионерът довел и негови работници.

А малко преди това на гърба на кмета на Симитли, Апостол Апостолов, Стоименов се опитал да трупа дивиденти, като развявал гнусен монтаж, приписвайки  му неприлични жестове.А и на него беше приятел…

То е около 20 секунди, отрязък от сесия. Стоименов твърди, че градоначалникът е показал неприличен жест към съветник. Повечето съветници застанали в подкрепа на кмета и изразили възмущение от действията на Стоименов. Споделили, че в последно време той е залитнал по идеолога на „Величие“ Ивелин Михайлов. „Двамата са се сближили и правят общи кроежи да влизат в парламента. На мой гръб се опитват да трупат дивиденти. Така последно събраха всички, които имат незаконни къщи в Симитли и с мотива общинска администрация да не ги бута спретнаха протест. Така се правят избори. Така двамата нови политици смятат да влизат в парламента, без да спазват законите. Поведението им е доста предизвикателно, но няма да им мине номерът.“, коментира Апостол Апостолов.

Припомняйки си и  за ситуацията с полк. Николай Марков, алармираме Михайлов да има предвид и за съмнителния „старт“ на новият му съратник. Как, с парите от проститутки и контрабанда, Павел Стоименов си закупил земи в Плевенско и Старозагорско и започнал да се занимава със земеделие, чрез което изпира незаконните си средства. Днес най – верният съратник на Ивилен Михайлов – Кирил Брейка нарича полковник Марков „шопар“, време е влогърът да се намеси и да вразуми лидера на „Величие“ въпреки афинитетът му към затлъстелите хора. На Павката се довери кметът на Симитли и беше приятел с него, Павкат аго прецака, на Павката се довери и Васил Божков и Павката го презака… Сега е наред Ивелин!

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене