Вихрен с огромни кадрови проблеми преди мача за Купата на Аматьорската лига срещу Пирин (Гоце Делчев)

Почти бедствено положение настана във Вихрен (Сандански) заради отсъстващи футболисти преди гостуването на Пирин (Гоце Делчев) на старта на турнира за Купата на Аматьорската лига. Срещата е в сряда от 15:00 часа в Гоце Делчев.

Както е известно, трайно контузени са играещият помощник треньор Александър Якимов (възстановява се след операция), както и Томислав Костадинов (ще отсъства поне още един месец).

Раиф Мурадов е болен. Централният бранител Дмитро Сидоренко има проблем с адуктора.

Вратарят Костадин Котев, Венци Бенгюзов, Методи Костов, Даниел Пехливанов и Антон Карачанаков имат различни оплаквания и почти сигурно няма да вземат участие в двубоя.

Марио Евтимов има проблем със забрал нокът, който дори го прати на лекарски преглед и за него ще се решава в последния момент.

При така стеклите се обстоятелства старши треньорът Николай Николов е принуден да направи доста ротации в състава, като даде шанс и на някои от по-младите момчета.

А програмата на санданчани не е никак лека, тъй като след гостуването в Гоце Делчев, следва визита на Рилски спортист в събота в мач от първенството, после отложен мач срещу дубъла на Левски на 18 септември (сряда), пак мач за първенство в събота и така цикълът сряда-събота продължава…

„Ще трябва да се справим. За нас всеки мач е финал и момчетата го разбраха“, коментира наставникът на Вихрен пред официалния сайт.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене