Борисов: ГЕРБ е готова да управлява, позиционирал съм се за първа политическа сила Прочети още на: https://www.dnes.bg/izbori-2024/2024/09/08/borisov-gerb-e-gotova-da-upravliava-pozicioniral-sym-se-za-pyrva-politicheska-sila.619495?utm_source=push&utm_medium=notification&utm_campaign=Push

Снимка: БГНЕС

Който иска да се позиционира около първия, е добре дошъл, каза той

ГЕРБ е готова да управлява. Президентът е прав в едно, всички трябва да се позиционираме. Аз съм се позиционирал за първа политическа сила, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Пловдив.

От трибуната на парламента отказах подкрепата на ДПС, аз съм се позиционирал и никога ДПС не са ме подкрепяли за нещо, нито за президентски, нито за парламентарни избори, нито в парламента, посочи още Борисов.

Той каза, че не може да отрече, че заедно с ДПС са направили най-сложните решения, когато всичките се криели от тях –  помощта за Украйна, съдебната реформа и новия бюджет.

Който иска да се позиционира около първия, е добре дошъл, посочи Борисов. По думите му отсега трябва да се позиционира направата на правителство.

„Ще довършим Околовръстното на Пловдив и стадион „Локомотив“ с парите от бюджета, обеща той.

Анисия Иванова

dnes.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене