Националното турне на концерти с кауза под наслов "С песен и стих в сърцата"  с менте ПР-а от Катунци е в разгара си.

Пиринският „Евгени Минчев“! Потомък на кравари от Катунци, имитиращ пеене за благотворителност без никва отчетност!

Наско Лазаров е роден през 1972 г. в Благоевград, родителите му живеят в санданското село Катунци, там живее и семейството на брат му. Семейството има ферма, където отглеждат крави, но Атанас Лазаров предпочита да се прави на Денди в столицата. Последно време същият се изявава, моля ви се, като певец. Въпреки характерния с иглас и никиакви певчески данни, пр- ът от Катунци обикаля страната и твърди че пее с кауза. Какви каузи обаче устоява, Наско от Катунци? 

 Националното турне на концерти с кауза под наслов „С песен и стих в сърцата“  с менте ПР-а от Катунци е в разгара си. Бохемът, за който лятото не е приключило, се изтипоса миналия ден във ФБ профила си, по оранжеви гащенца, приканвайки хората да присъстват на организираните от него концерти  „Дует с кауза„. Благотворителните каузи, са прекрасна благодетел, но в колко от тях има прозрачност и отчетност е друг въпрос…

Припомняме, че г-н Лазаров е бохем по душа и освен да промотира разни знайни и незнайни групи и хора, арабски парфюмчета, обича и да вади на показ, какъв баровец е по душа (по джоб не се знае). Знае се само, как залива социалните мрежи със снимки със скъпи коли, известни личности и от почивки от екзотични дестинации.

Скандалчетата около него във времето са немалко, като например как г-н Лазаров е лежал във ВМА с разбита глава, нос и избити зъби. А версиите са били именно, защото не обича да плаща..

И понеже в нашата мила България, подобни каузи  се приемат доста често равнодушно, нека г-н Лазаров си спомни, каква е дефиницията за думата ПИАР (процес на планиране, изпълнение и оценка на програми, целящи да подобрят или поддържат добрата репутация на организация, компания, продукт или личност чрез ефективна комуникация с обществеността) .

Защото именно такава ефективна комуникация с обществеността, относно отчет и прозрачност за каузите му, май няма!

 

 

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене