Направихте най – голаямата си грешка щом така унижихте пиринския Доган!

Оказахме се прави! Още на 15 юли Топ Преса писа, че се готви дръвника на областния лидер на партия ДПС – Ведат Хюсеин. ВИЖТЕ ТУК      ПРОСТО Е ЖАЛКО НАИСТИНА! 

Както е Ахмед Доган за всички от това ДПС, което протестираше пред сараите, така е Ведат Хюсеин за ДПС от Пиринския край. Днес разбираме, че местното ръководство напълно нелегитимно е решило да детронира областния лидер. Нещо което ви казахме че ще се случи и на 29 август и нарекохме акцията „братоубийство“. ВИЖТЕ ТУК 

Бай Ведат постъпи мъжки и достойно! Не се поддаде на дерибеите сам да подаде оставка, а остави местните „депесари -дерибейчета“ сами да покажат що за хора са. Според нас от Топ Преса това беше първата им голяма грешка.

Ведат е ДПС за Пиринския край и това се доказа през годините. Не можаха да го съборят нито Башев, нито Алиосман, нито Аталай и кой ли не през годините. Доган винаги е държал на него. Чавка ли му е изпила сега акъла на почетния или просто изкуфява, предстои да разберем. С действията си догановите хора, отвращават не малка част от потенциалните си избиратели в неврокопско и сами ще осъзнаят това, което са направили под давления на зел- дал почетния им лидер.

Всъщност какво лошо видяхте от Ведат, господа дерибеи? До последно човека, се бореше за всеки един глас, до онзи ден работеше за честичните избори в едно хаджидимовско село. Да сте чули някъде, за „схема на Ведат“, за „фирма на Ведат“, за „скандал с Ведат“ – няма. Няма да има! Благодарение на него и политиката му на политик и общински съветник община като Гоце Делчев процъфтява. Мюсюлмани и християни живеят в мир и се развиват заедно, помагат с ии при стоежи на църкви и параклиси и на строежа на джамията в града. Човек на диалога и разбирателството. Толкова години нито един скандал свързан с него.

А ако тръгнем срещу вашата дейност какво ще излезе драги млади догански башибозучета – обществени поръчки, шуробаджанащина, луксозни имоти, скъпи коли… С акцията си срещу Ведат Хюсеи, който подкрепи Ахмед Доган и никога не предаде каузата ДПС, местните пишлегари докопали си се с предателство до някаква – никаква власт, доказват едно – ползват войната Доган – Пеевски за разчистване на лични конфликти и постигане на лични користни цели. Това е реалността! Очевадна е!

Време е Ведат Хюсеин да поиска своя реванш в ДПС – Ново Начало и лидерът Делян Пеевски. С Ведат Хюсеин начело новата коалиция на Делян Пеевски ще постигне завиден успех в област Благоевград. Автогол за ДПС – Доган!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене