В община Якоруда тя отговаря за младежта и културата и социалните дейности. За съпруга й няма информация да работи някъде.

ШОК! Арестуваха мъжа на заместник кметицата на Якоруда!

Съпругът на заместник-кметицата на Якоруда Магдалена Богданова – Станимир, вчера попадна в клопката на местните структури на МВР. След подаден сигнал срещу него те извикали в свое подкрепление и ГДБОП.

Станимир Богданов е задържан пред сградата на Горското стопанство на волана на личната си кола след употреба на наркотици. Около 16.00 часа 3 патрулки на полицията и кола на бопаджиите са забелязани от якорудчани пред къщата на сем. Богданови, която най-вероятно е обискирана. Колата е конфискувана и са свалени номерата. По неофициална информация сигналът срещу Богданов е бил за разпространение на наркотици. Съпругата му е и действащ председател на местното читалище „Светлина-1907“, а в кметството е от 2015 г., когато бе назначена за зам. градоначалник още по времето на предишния кмет Нуредин Кафелов. В община Якоруда тя отговаря за младежта и културата и социалните дейности. За съпруга й няма информация да работи някъде.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене