Очаквайте само в Топ Преса ексклузивна информация от екшъна в „Росенец“. Топ Преса обърна внимание, че на рехавия протест пред сараите в София няма никакво присъствие на ДПС фактори от югозападна България.

Резил на годината!Изнасят вещите на Доган от летния сарай в „Росенец“, напуска и палата в „Бояна“! Само двама от югозапада го подкрепиха!

В този момент хамали изнадят вещите на Ахмед Доган от летния сарай в парк „Росенец”, научи ексклузивно Топ Преса.

Багажът на почетния председател на ДПС с представителни функции се набутва в кашони под зоркия поглед на полицаи от дирекцията в Бургас.

Изхвърлянето на Доган се случва веднага, след като бившият транспортен министър Данаил Папазов, собственик на фирмите, които притежават лятната резиденция в „Росенец“ и зимната в кв. „Бояна”, прикани почетния председател на ДПС Ахмед Доган да напусне „сараите“, тъй като живее там без основание.

В момента тече ваденето на багажа на Ахмед Доган и от зимния сарай в кв. „Бояна“.

Очаквайте само в Топ Преса ексклузивна информация от екшъна в „Росенец“. Топ Преса обърна внимание, че на рехавия протест пред сараите в София няма никакво присъствие на ДПС фактори от югозападна България. Подкрепата към почетния председател на ДПС я има само в лицето на Ахмед Вранчев и Ибраим Зайденов. Никой друг!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене