ВиК ЕООД подмени над един километър от вътрешната водопроводна мрежа в Сатовча

„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград подмени над един километър от вътрешната водопроводна мрежа в село Сатовча и монтира регулатори на налягането.  Строителните и монтажни дейности са част от инвестиционната програма на дружеството за настоящата година.
В процеса на работа старите етернитови и поцинковани тръби и арматури по улиците „Тодор Шопов“ и „Еделвайс“ се подмениха с нови РЕ тръби с висок стандарт за качество. Върху ремонтирания участък по ул. „Тодор Шопов“ бе положена нова асфалтова и тротоарна настилка. Едновременно с това беше направено зониране на населеното място, с оглед подобряване качеството на предлаганата от дружеството услуга. За целта в новоизградени стоманено-бетонови шахти се монтираха регулатори за намаляване налягането на водния поток по вътрешната водопроводна мрежа. Така се гарантира изходящото налягане, щадящо уредите и системите на всяко домакинство от високи нива на налягане.
В момента се извършват подготвителни дейности за полагане на нови тротоари и асфалтова настилка по общинската улица „Еделвайс“ и Републикански път-197- Гоце Делчев-Сатовча-Доспат-Девин.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене