Друг за когото Доган е жалил свързан с нашия край е покойният вече Айруш Хаджи, за който Доган помолил да с еположят цветя на паметника от негово име. 

От югозапад депутатът Ахмед Вранчев с най – голямо доверие при Доган! Соколът разочарован от всички останали!

Почетният председател на изпадналата в кома партия ДПС е разочарован от почти всички „свои хора“ в пиринския край. На срещата си с кметове, Доган не спестил това, но никой не смее да го каже на глас. Същото беше потвърдено и от колеги журналисти, които имат силни източници в лобито ДПС – Доган. 

„Долу в Пиринсския край, имахме хора, стълбове, основни фундаменти на партията, днес те не съществуват сякаш.. .Няма ги!“ изплакал Доган в летния си сарай Росенец. Доган, а и не само той, а повечето хора афиширали се на негова страна, са на мнение, че и да има такива които пуснаха декларации в подкрепа на Сокола и му се кълнат във вярност но по телефона, а не официално, са по лоши от тези, които официално за застанали зад Делян Пеевски, който е лидер на партията. Те не заслужавали доверие, безмилостен бил докторът по философия.

Единственият, заслужил и се ползва с пълното доверие на Доган е младият народен представител Ахмед Вранчев. Към другият народен представител от хаджидимовското село Абланица, който с години беше рекламно лице на Делян Пеевски, а после му обърна гръб и го предаде, Доган също бил резервиран. Носят се слухове, че Ибраим Зайденов се опитвал да „тъче на два стана“, както правели почти всички партийни функционери на ДПС от пиринския край. „На такива хора, не може да се разчита.“ категоричен бил Доган. На бюрото на почетния били поставени папки с документи, а вътре разкривали, че Зайденов имал все още общи схеми с хора от кръга на другото ДПС. Така например фирма от Сърница, близка до Зайденов продължавала да работи в общини, където Доган вече нямал никакв пръст. Иначе казано – точим ресурс от кръга „Пеевски“, а пред медиите сме лоялни на Доган.

Почетния не е от вчера и има нюх да надушва подобни ситуации и да ги оценява подобаващо, казват още от кръга на Сокола. За това единственият, който ще върви напред, ако Доган успее да си вземе партията е Ахмед Вранчев. Той е гласен и за областен лидер, казва се още в информацията ни. Друг за когото Доган е жалил свързан с нашия край е покойният вече Айруш Хаджи, за който Доган помолил да се положят цветя на паметника от негово име.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене