ПОТРЕСЕВЕЩО РАЗКРИТИЕ! Пастир от Влахи убит с ловен куршум заради горски бизнес с канабис?!

Окръжната прокуратура в Благоевград ръководи разследване за установяване на причините за смъртта на 33-годишния А.Ч., съобщи прокуратурата преди няколко месеца.
Мъжът е намерен рано сутринта вчера (22 май) в приземен етаж на двуетажна масивна постройка в махала на с. Влахи, община Кресна.
Открит е от работодателя си мъртъв, с тежко нараняване в областта на главата. По предварителни данни смъртоносното нараняване е причинено от боеприпас, а според източници на Топ Преса става въпрос за левн куршум.
Образуваното досъдебно производство е за убийство.
Според различни медии мъжът е бил пастир и е от Кресна. Тялото му е намерено високо в планината, на около 7 км от Влахи. Преди известно време,адържаха двама мъже за разпространение и отглеждане на марихуана в района на село Влахи. Общото количество на дрогата, която е открита, е малко над 130 кг, като количеството е било разпределено на 7 части.

Разследващите са открили нива, с площ от около 700 кв.м, в която мъжете са отглеждали 411 растения от рода на марихуана. Общото им тегло е малко над 781 кг. Двамата мъже са задържани в срок до 72 часа, а разследването по случая продължава. Криминалисти близки до Топ Преса разкриха, че между двете престъпления има връзка. Тече разследване.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене