Кирил Петков направи ГРАНДИОЗЕН ГАФ! Мрежата го съсипа от подигравки (СНИМКА)

Грандиозен гаф направи депутатът Кирил Петков от ПП. Той цитира Списъкът на Шиндлер, а по-късно се усети и поправи глупавата грешка в пост в социалните мрежи.

„ППedit, епизод пореден. Кирил Петков нямало да допуска „Списъкът на Шиндлер“ в България, но след като разбра, че всъщност със списъка си Шиндлер спасява евреите, стана „Списъкът на омразата“. Което пък е заглавие на някаква тийн книжка.“, алармира във Фейсбук Михаил Кръстев, който публикува и доказателство за промяната, която Петков е направил. Толкова ли е трудно до изборите да му спрат достъпа до социалните мрежи, пита реторично Кръстев.

„С този си пост Киро нанесе по-голяма обида на учителите, които са се опитвали да му влезе нещо в главата. Не е прав Михаил Кръстев, че трябва да спрат достъпа до интернет на Петков. Трябва повече светлина. Пък и тези постове могат да послужат за една добра основа на бъдеща реформа в образователните системи на България, Канада и… За “Харвард” нищо не може да се направи. По-добре да се закрие“, иронично коментира журналистът Ивелин Николов гафа на Петков.

Това не е първият гаф на Петков. Откакто е на политическата сцена, той реди бисер след бисер, обърква думи и изрази, къде от незнание, къде от преплитане на езика. За писане да не говорим – там в няколко изречения бъка от правописни грешки.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене