КОЙ управлява Инспекцията по труда в Благоевград. Дали това е охранителна фирма „Е и О секюрити”, регистрирана на ул. „Григор Пърличев” №8 и нейният управител, който е в повече от близки отношения с директорката Симитчийска?

МЪЛНИЯ В toppresa.com! На вниманието на главния прокурор! Дамско ОПГ управлява Инспекцията по труда – Благоевград като банка за пари! Пази ги охрантиелна фирма!

Славянка Симитчийска

Славянка Симитчийска

Как частна охранителна фирма разширява дейността си чрез съдействието на държавна институция може да вземем идея от ръководството на благоевградската „Инспекция по труда” и по-точно от нейния директор Славянка Симитчийска и подчинената ѝ шефка на „Безопасност на труда и контролна дейност” Спаска Стамболийска, гласи нов сигнал до toppresa.com.

Дори когато възникне личен проблем на собственика и управител на охранителната фирма „Е и О секюрити” ЕООД Емил Асенов Георгиев, той се разрешава бързо чрез намеса на подходящите инспектори, категоричен е информаторът. За извършваните услуги възнагражденията са под различна форма, банкети, фирмени календари, може и по друг начин, лаконичен е източникът на toppresa.com.

„Съвсем основателно благоевградчани питат кой управлява Инспекцията по труда в Благоевград. Дали това е охранителна фирма „Е и О секюрити”, регистрирана на ул. „Григор Пърличев” №8 и нейният управител, който е в повече от близки отношения с директорката Симитчийска?

Или пък е службата по „Трудова медицина”-Петрич, която пък се управлява от голямата инспекторка инспекторка Стамболийска – дясната ръка на Симитчийска, с която правят дамско ОПГ с още няколко приближени инспекторки и за разнообразие има и двама трима инспектори от мъжки род.

Някои от приближените дори са бивши съдружници на директорката и работодатели с шивашки цехове, за което Narod.bg ще публикува отделен материал.

Междувременно медията ни с епита, защо министърът на труда и социалната политика дреме, че подчинената ѝ шефка на Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда” (ИА „ГИТ”) клон Благоевград Славянка Симитчийска вдига криминален строеж, който дори не се проверява от инспекторите, разкри служител от югозападния град.Служителите в Инспекцията по труда се стараят да проверят всички строителни обекти, но съвсем очаквано точно дупката в ж.к. „Струмско” при черквата целенасочено е заобикаляна – както самият строеж, така и фирмата, която стои зад него – регистрираната в Сандански „Ларго транс 2014” ООД.

Фирмата строи на 100 м от зданието на Славянка Симитчийска, но е проверена само за първия обект, не и за „услугата”, която като прави на директора на Инспекцията по труда.

Ситуацията е абсурдна, защото строежът на Симитчийска е необезопасен, работниците дори нямат каски, ако стане трагедия кой ще понесе вината, пита източникът.

Друг въпрос е дали документацията на строежа е изрядна, за целта има компетентни органи, които да направят проверка. Дали в Инспекцията в Благоевград е представена и Заповедна книга, както и за другите обекти, завършва с въпрос сигналът.

Следва продължение….

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене