Ако Доган е решил да се бори с това, то моментално трябва да се извини на Пеевски и да го остави да управлява ДПС.

Есклузивно видео! Ако дерибеите по места чуят тези думи на Доган моментално трябва да напуснат ДПС!

„Уникалният шанс на ДПС, освен да си подреди къщичката, е да даде друга перспектива за развитието на България. Всяка криза дава шанс за нова субектност, за нови модели на управление,  за нов тип политика“, казва Ахмед Доган пред рехавата част от членовете на ЦОБ на ДПС.

От краткото видео, разпространено от фракцията „Аталай-Чакъров“, става ясно, че наистина е нямало кворум за легитимно заседание на оперативното бюро, за което вече писахме.

Какво казва още Доган на сбирката в летния „сарай“, във видеото, но обърнете внимание на изречението  за нови модели на управление, че всеки си е бил „сам за себе си“. заве за диалоги, за нов тип политика, за нови медели на управление. Ако тези думи не са популизъм на „Почетния“ и се тръгне в тази посока, то някои местни дерибеи наистина трябва да си подадат оставката. По селата из неврокопско е пълно с мутри на ДПС, черни коли, черни очила, насаждане на страх и влияние. Техните фирми печелят обществените поръчки из селата, те определят назначенията…. Ако Доган е решил да се бори с това, то моментално трябва да се извини на Пеевски и да го остави да управлява ДПС.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене