Орхан Мурад и Цветелина Грахич ще веселят съборяните в Крупник

Младото село Крупник празнува в последната събота на този месец. Площадът ще приеме стотици жители и гости на 31-ви август.

Подготовката за Младежкия събор вече тече с пълна сила в населеното място. Стартът на празника ще бъде даден още сутринта в 10:00 часа, когато ще се проведе традиционната футболна среща между отборите на ветераните от ФК „Левски“ (Крупник) и ФК „Пирински Миньор“ (Брежани).

Вечерта от 19:30 часа започва веселието с много музика, песни, танци и настроение. На сцената ще са най-напред талантливи деца от селото, които ще представят своите изпълнения и ще зарадват присъстващите с таланта си.

Гласовете на Виктория Буюклийска, Ивана и Ивона Малчови, Малин Домозетски и Милко Бошнаков също ще огласят площада на село Крупник. Вечерта ще завърши с хитовете на певците Орхан Мурад и Цветелина Грахич.

За поредна година жителите на Крупник ще докажат, че знаят как и могат истински да се веселят, както и да правят големи празници. Те ще се погрижат нищо да не липсва на празника, който събира в едно младостта, щастието и живота.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене