Мотористи от гр. Гоце Делчев и Сандански пострадаха при пътни инциденти през почивните дни

На 17.08.2024 г. около 18:25 часа в района на кръстовище между ул. „Серес“ и ул. „Башлийца“ в гр. Сандански е станало ПТП, при което 18-годишен младеж от града, управлявайки мотоциклет „Хонда“ е изпреварил от дясно товарен автомобил „Рено Клио“ с 31-годишна водачка от гр. София, без да се съобрази, че товарният автомобил е подал светлинен сигнал за завиване на дясно, в резултат на което се е блъснал в предната му дясна гума. Мотоциклетистът е пострадал с охлузване в областта на коляното. Направените на водачите проби с технически средства за употреба на алкохол са отрицателни.

На 18.08.2024 г. около 14:15 часа на път II-19 в посока гр. Симитли, лек автомобил „Тойота Ярис“ с 66-годишна водачка от гр. Разлог, завивайки на ляво за навлизане в черен път не е пропуснал насрещно движещ се мотоциклет „Кавазаки“, в резултат на което е станало ПТП, при което 34-годишният водач на мотоциклета от гр. Гоце Делчев е пострадал с болки в рамото. На двамата водачи са направени проби с технически средства за употреба на алкохол, които са отрицателни.

На 16.08.2024 г. около 09:50 часа в района на кръстовище между ул. „Илинден“ и бул. „Св. Св. Кирил и Методий“ в гр. Благоевград, лек автомобил „БМВ“ с 45-годишен водач от гр. Благоевград, завивайки на ляво е отнел предимството и е блъснал 67-годишна жена от града, която е пресичала пътното платно по пешеходна пътека. Водачът е качил в автомобила си жената и я транспортирал до ЦСМП-Благоевград, където след извършен медицински преглед е установено, че е получила охлузни рани по главата и тялото. На мъжа са направени проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене