Възроденият отбор на Единство – Дъбница победи като гост ФК Кочан с 4:3

Футболен клуб „Единство“ от гърменското село Дъбница спечели първия си приятелски мач, след като отборът бе възстановен с помощта на кмета Мустафа Мейзин и жители на населеното място. Футболистите показаха, че с тях ще се съобразява всеки противник в предстоящия шампионат в „Б“ окръжна група – Благоевград, подгрупа „Места“ изток. Защото надделяха като гости над четвъртия в изминалото първенство отбор на ФК „Кочан“ с атрактивния резултат 4:3.

В мача на стадиона в сатовчанското село Кочан имаше всичко за радост на публиката – добри отигравания, атакуващ футбол, много голове, не мина и без пропуски, но и двата тима оправдаха очакванията за оспорван и красив двубой.

Клубът от Дъбница ще започне уверено своето участие в първенството, а с оглед на играта срещу ФК „Кочан“ спокойно може да преследва място в челната тройка. Защото умения, желание и хъс не липсват на играчите, които са местни момчета и дават всичко от себе си на терена за доброто представяне на отбора.

„Върнахме на футболната карта в региона нашия отбор. Следващата ни цел е да надграждаме и да гоним все по-добро представяне в шампионата. Радвам се, че има толкова голям ентусиазъм не само във футболистите, но и сред жителите на селото ни“, заяви кметът Мустафа Мейзин.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене