Алиосман Имамов отказа на Чакъров: Времената ни отминаха!

В основата на всяка мъдрост е разумът. Такъв какъвто проявил бившият фактор народен представител и екс зам. председател на народното събрание Алиосман Имамов, който кара пенсията си в родното си село Абланица община Хаджидимово.

Отлични източници на Топ Преса, ни ниформираха, че Имамов е имал доста дълга и тайна беседа с съпредседателя на ДПС д-р Джевджет Чакъров, на която соченият за дерибей от Асеновград политик е поканил Имамов да се завърне в активната политика под значето на Доган. Само старите и опитни депесари, какъвто бил и почетният председател д-р Ахмед Доган, можели да възродят партията и да я консолудириат в този момент ,били аргументите на Чакъров. Съпредседеталетят уверил Имамов, че всички стари грешки заради които бил „елиминиран“ от Доган ще бъдат изтрити, ако сега политикът от Абланица се върне и подкрепи каузата „ДПС без Пеевски“.

За изненада на всички Имамов отказал. „Времената ни отминаха. ДПС и д-р Доган винаги са били в сърцето ми и аз съм предан на тях, но съм човек на години. Времената ни отминаха. В едно Доган е прав – не можем и няма как да се върнем назад.“ отговорил мнотознаково Имамов в очите на Чакъров, казват ни хора на които имаме доверие. Като опитен и обигран политик обаче, Имамов не скрил и критиките си към така нареченото си „ДПС без Пеевски“ с думите:

Всекиму е присъщо да греши, но само глупавият упорства в грешката… какво е имал предвид обаче си остава мисерия. Топ Преса направи опит да поговори по тези теми  с Имамов, но отказът му през последник за коментар беше категоричен без да отрече или потвърди достоверността на изнесеното.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене