Мега скандал! Благоевградско село пропищя от украинка!

Благоевградско село е готово на всичко само и само да се отърве от меко казано опака украинка.

Група жители на благоевградското село Българчево, се оплакаха пред редактор на Топ Преса, че тяхната съселянка Ана Загарченко, която е снаха в селото от дванадесет години насам се държи като местен феодал или по точно като „мутра“ . “ Десетина години я нямаше никаква, беше кротичка и мирна но откакто пламна войната в Украйна и настаниха в селото ни украинци тя се държи като партиен лидер. Има случаи в които въпросната украинка набила чуждо дете защото в детската градина се закачело с нейното и никой не взел отношение, щото тя била украинка. Самият кмчет на селото вдигнал ръце от нея, защото постоянно искала от него нещо и който се опитал да и се противопостави заплашвала, че ще се оплаче в „министерствата“ за тормоз над украинци.

„Искала помощи от кмета и да се възползва от не плащане на ток и вода като другите нейни сънародници мигранти. А тя не е никакъв мигрант. Снаха е тук от години. И и дават. Това е скандално. Обърнехме се към мъжа и. Той е кротък и мирен човек, но сам признава, че и той е вдигнал ръце от нея.Украинката не работи никъде защото където и започне работа започва да прави конфликти с колеги и шефове и до eдин месец я гонят… ние обаче трябва дя е търпим. Не го искаме! И след като няма институции, има медии. Нека сега цяла България види какво сме принудени на търпим.“ пишат ни жителите на село Българчево.

Топ Преса направи опит чрез кмета на селото да се свърже с въпросната дама, но също бяхме заплашени, че ще ни натопи в посолството. Кметът потвърди информацията изнесена от нашите източници.

Оставаме без коментар. Но не ни е страх от посолството….

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене