Случка, която моментално връща вярата в доброто! Санданчанин разплака семейство от село Абланица с доблестната си постъпка

Семейство от хаджидимовското село Абланица разказа със сълзи на очи случка, която моментално връща вярата в доброто и човещината. Едно момче от Сандански стана пример за честност с доблестната си постъпка. Смятаме, че за такива хора катоСтоян Аврамов, за добрия пример, трябва да се говори. Ето какво написаха Емрие и Юсеин Газиеви от с. Абланица, обл. Благоевград, публикуваме без намеса:

„Искам да изкажа своята „Голяма Благодарност“ към едно момче, което със своята доблестна постъпка, ме накара да повярвам, че наистина съществуват честни хора.
На 31 Юли 2024 година с моя съпруг се разхождахме в Национален парк „Пирин“.
Към 22, 00 часа седнахме на една пейка, да се насладим на фонтана пред нас и да подишаме от чистия въздух, който ни предлага този прекрасен парк.
На тръгване към Санаториума, на който сме пациенти за една седмица, си забравих телефона на една от пейките.
Час и половина след пристигане в Санаториума се сетих, че телефона ми го няма и единственото място, където бяхме е парка.
Моят съпруг реши да звънне от неговия телефон.
За секунди някой отвори телефона и първите думи бяха:
„предполагам за телефона звъните, в парка го намерихме на пейката, тъкмо щяхме да го занесем в полицията, ще ви изчакаме да дойдете да си го вземете“.
Не можахме да повярваме, веднага тръгнахме и какво да видим, група младежи момичета и момчета, седнали на пейките, ни посрещнаха и едно момче от групата се изправи и със своята чаровна усмивка и доброта, които бяха изписани на лицето му, ни поднесе телефона.
Аз със сълзи на очи от все сърце му Благодарих.
Поискахме да му се отблагодарим по някакъв начин, категорично отказа.
Телефона е само една вещ, губиш я, купуваш друга.
За мене беше много емоционален този момент, да видя на куп група младежи, един от тях е намерил вещ и заедно с другите чакат известно време, докато се обади собственика на телефона.
И видяхме с какво удовлетворение ни посрещнаха и как им грееха усмивките при връщането на телефона.
И така нашият герой, който ми намери телефона се казва СТОЯН АВРАМОВ от гр. Сандански.
Повече нищо не знаем за него.
Да е жив и здрав, пожелаваме му много късмет в живота.
Доброто, което направи, да му се връща и умножава х много.
Това е един от примерите: направи добро, то ти се връща удвоено.
С голямо уважение и признателност:
Емрие и Юсеин Газиеви от с. Абланица, обл. Благоевград

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене