Така че влезе ли законът в сила и все още не сте получили протоколът си и документалното си решение с една дума - гърмите. Обезщетение йок! 

Става страшно! Над 12 000 семейства в благоевградско и неврокопско са прецакани….

… с глупавия закон срещу така начерената „френска безработица“. Законопроектът за допълнение на КСО, внесен от Деница Сачева ГЕРБ и народни представители от ГЕРБ-СДС, беше одобрен със 145 гласа „за“, три „против“ и 19 „въздържал се“. Депутатите приеха срокът за предложения между първо и второ четене на измененията да бъде съкратен на три дни, което също буди странно безумие.

Да има еднакъв ред за определяне на размера на паричното обезщетение за безработица за лицата с осигуряване само в България и за тези, които са с осигуряване и в България, и в държава членка на Европейския съюз (ЕС) това се цели и прецаква хиляди семейства. Експерти пред Топ Преса заявиха, че ако законът бъде приет горят всички безработни със задна дата, такива били правилата внесени от Сачевоа. Така че влезе ли законът в сила и все още не сте получили протоколът си и документалното си решение с една дума – гърмите. Обезщетение йок!

По данни на експурти предоставени на Топ Преса само в югозапада решение, чакат над 12 000 семейства. Сред тях са и схемаджии разбира се, но доста са и тези, които са се трудили честно в чужбина. Но така е в тази държава винаги покрай сухото гори и суровото.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене