ПОТРЕСАВАЩО ВИДЕО! Общинският съветник от Симитли Павел Стоименов и неговият брат Николай Стоименов се занимават със сводничество

Общинският съветник от Симитли Павел Стоименов и неговият брат Николай Стоименов се занимават със сводничество, разбра сайтът www.neudobnitebg.com от момиче, което е проституирало за маститите братя.

Стоименови са започнали своята кариера като сводници с момичета от Благоевград, Симитли и родното им село Брежани. След това те са са купували и девойки от Разград . Първо те са работили в Италия, а след това в белгийския град Антверпен, на който старото име е Анверс. Така се казва и кафето на Павел и Николай Стоименови в Симитли, което е кръстено на белгийския град, където е седалището на труженичките на Стоименови.

Интересен е и фактът, че братята сводници притежават кафене в Благоевград, което носи името „Яна“. То е кръстено на жрица на любовта, която забременява от Николай Стоименов, от когото има дете. Сега тя се явява като маман и ръководи бизнеса с проститутки, част от които са отседнали в блока над кафене „Яна“.

Жители на област Благоевград ракриха пред сайта www.neudobnitebg.com , че Павел Стоименов се е занимавал и с друга незаконна дейност – контрабанда на цигари. Неговото протеже в този незаконен бизнес се казва Павел Цолов от Сандански.

С парите от проститутки и контрабанда, Павел Стоименов си закупил земи в Плевенско и Старозагорско и започнал да се занимава със земеделие, чрез което изпира незаконните си средства.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене