Госпожа Йълдъз, уточни, че единствено народните предсавител от ПГ на ДПС с лидер Делян Пеевски имат лостовете не само да говорят но да работят за хората.

Светкавична реакция! Народният представител от ДПС Фатима Йълдъз: Атакуваме закона на ГЕРБ в комисията по труда и социалната политика!

Народният представител от ПГ на ДПС Фатима Йълдъз със светкавична реакция, след като стана ясно, как неврокопския край ври и кипи заради безумния закон предложен от ГЕРБ, срещу правото на балгарите да вземат законно полагащото им се право на трудово обезщетение от ЕВРОПА.

„Всички представители на ПГ на ДПС с лидер Делян Пеевски гласуваха, категорично против промените в закона предложени от колегите от ГЕРБ. Това може да се провери в протоколите от заседанията на комисията по труда и социалната политика към парамента на Република България. Ние народните представители от ПГ на ДПС не само сме до хората имащи право на обезщетение съгласно европейското законодателство но и ежедневно работим, този закон да не се обнародва. Като народен представител не мога да скрия и впечатлението, което прави скоростта с която колегите искат да отнемат правото на хората на европейско обезщетение. Ето защо ние от ПГ на ДПС с лидер г-н Делян Пеевски работим ежедневно това да не се случи. Заедно сме с хората! „кетогирчина е дамата народен представител от югозападния край.

Тя отказа да коментира акцията на нейните колеги Ахмед Вранчев и Ибраим Зайденов, с които тя в началото на месец юли заедно отправиха апела към земеделския министър за спешна помощ към хората в гърменско пострадали от градушките но уточни, че единствено народните предсавител от ПГ на ДПС с лидер Делян Пеевски имат лостовете не само да говорят но да работят за хората.

Законът е категоричен, че който напусне парламентарната си група и стане независим, няма право да участва в комисии и като цяло е с ограничени права. „Когато си влезъл в парламента и твърдиш, че ще работиш за хората, трябва да помислиш от каква позиция ще го правиш. Защото, хората са най -важни е не инетресът на някой силен и само с приказки не става. Нужни са действия.“ заяви госпожа Йълдъз.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене