Безумни измислици и тежък компромат срещу Калин Стоянов плъзна в социалните мрежи (СНИМКИ)

Агентът от 6-то управление на ДС Веселин Дремджиев е основен разпространител на безпардонните измислици, публикувани във Фейсбук и Туитър

Безобразни измислици под формата на компромат, се разпространяват през последните часове във Фейсбук и Туитър, видя MEDIAMALL.

Първоначално информацията се появи в профила в Х (бивш Туитър) на анонимно лице с името “Ivan”.

Според менте информацията, става дума за факсимиле на сигнал до гл. прокурор Борислав Сарафов срещу “изключително верния на Делян Пеевски МВР-министър Калин Стоянов”.

Главните разпространители на фалшивата информация, се оказаха доносникът от 6-то управление на Държавна сигурност Веселин Дремджиев и карикатуристът от вестник “СЕГА” Христо Комарнитски.

Разпространяваната от тях информация, позоваваща се на анонимния профил “Ivan”, обаче е тежка лъжа, нямаща нищо общо с истината.

Според ментето, вътрешният министър Калин Стоянов имал двама братовчеди, с имена Антон Ангелов Стоянов и Александър Ангелов Стоянов, които се занимавали с пране на пари, банкови измами, наркотрафик, данъчни измами и кражби на луксозни МПС-та.

Проверка на MEDIAMALL, основана на перфектни източници, такива каквито “Ivan” и доносникът Веселин Дремджиев никога няма да имат, показва, че вътрешният министър никога не е имал такива братовчеди, а в ДАНС никога не е работило лице, като това, посочено в откровено лъжливия пасквил.

От MEDIAMALL държим да подчертаем, че именно хората, които ежедневно се занимават с евтина пропаганда и лъжи, представяйки се за умнокрасиви жълтопаветници и борци срещу фалшивите новини, са реално най-голямото зло в тази държава. Защото всеки сравнително лесно може да провери за какви безобразни лъжи става дума във въпросния пасквил.

От MEDIAMALL също така бихме желали да подчертаем, че далеч не се явяваме адвокати на вътрешния министър Калин Стоянов, но със сигурност изпитваме тежко презрение към подобни евтини и нагли манипулации.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене