Сканадлен запис в интернет! Автобусите на „Динамо“ са смъртно опасни!!!

Гергана

dinamo“ Добър вечер! Пращам ви този клип който съм заснела в 07:40 часа на 30.01.2014. Автобусът пътува по линията Огняново-Гоце Делчев. Преди 1 ден се случи инцидент с друг автобус на фирма „Динамо“, който пътува по същата линия. В клипа ясно се вижда как и шофьорът и контрольорът не могат да затворят вратата на автобусът, който уж всяка сутрин минава технически преглед. Вчера 29.01.1014 се случи инцидентът с момиче което падна от автобусът на който врата се отвори случайно, а днес вратата не може да се затвори.
Аз плащам 40 лева за карта за пътуване, всеки месец, което е недопустимо, защото пътуваме в автобуси, които очевидно са в неизправност.
Аз съм на 14 години и всеки ден пътувам за училище с автобусите на фирма „Динамо“, защото няма други автобуси освен на тази фирма. Но всеки път когато пътувам изпитвам страх!“

Този запис се получи на редакционната ни поща. Кадрите са потресаващи и показват категорично, че автобусите на фирма „Динамо“ са потенциално опасни за хората. Преди дни беше Гергана от Гърмен, колко време трябва да мине и трябва ли да пострада някой докато не бъдат удостоверени фактите, такива каквито са от видеото.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене