ОбЗор на седмицата: По едно ДПС във всяко село, Зеленски е Путин, а Байдън – Чък Норис…

Супер жега, отвсякъде! Кодове в различни цветове, мор. Лято навред. В политическото ни пространство е последна степен – червено.

 

След историческия успех на ДПС, партията върви към своя залез. Продуциран от външни и вътрешни сили, за които явно кесиите са по-важни.

Борисов е с усмивка на лицето, не като искащ прошка от трибуната по време на гласуването на мандата. Мечтата му се осъществява-дружба с „прокопиевци“, пардон, ПП-ДБ, пък депутатите на Султана зад него.

Ако някой офицер от ДС бе казал навремето на Доган в килията, че един ден ще стане Движението втора политическа сила в страната, Сокола още тогаз би почнал да умува за първото си Коледно-новогодишно послание „Урби ет Орби“ през новия век. Ама сега, тц. „Корпоративната партия“ (както рече Доган) се оказа сблъсък между „Новото начало“ и „Старите ку*ви“.

Направо да си направят по едно ДПС във всяка една област на страната, или община, или село. 28 председатели, които веднъж годишно да се събират при баш председателя и да делят баницата. Пък надолу по веригата все трохи ще останат.

Ама това си е тяхна, партийна работа.

Етническият мир залагали, пипали и други тем подобни. Абе, бивши колхозници, етническият мир е плод на мъдростта на електоратите, не на вас. Нейсе, няма да разберат.

 

Зеленски пак при Байдън, пардон, Чък Норис, не бе-Лепа Брена, Сталин… Почнахме като президента на САЩ да говорим. Той все забравя кой му е насреща.

Та, Байдън представи Зеленски като „президента на Украйна Путин“. Може пък и да гледа в бъдещето?! После обаче нарече вицето си-Камала Харис, Тръмп.

Този човек иска нов мандат?!

Проблемите на американците са по-сериозни от нашите, не мислите ли?

 

Сега нещо морско.

Семейство пътува къч Черноморието. Засича ги 31-годишен бургазлия на магистралата и започва да стреля по тях.

По дяволите! Още не си стигнал, и батките пращат куршуми! Чий ху* търсите на това море?! Ходете някъде, където има нормални хора!

Последното в унисон с атентатът срещу Тръмп!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене