Чакъров след срещата при Доган: Правителство трябва да има!

След среща при Доган решено: Правителство трябва да има!

Близо три часа продължиха разговорите между почетния председател на ДПС Ахмед Доган с депутатите, които дойтоха в лятната му резиденция в парк „Росенец“, на брега на морето. Да се възстанови нормалносттта, това е било основнтото, което са решили присъстващите на наречената вече от мнозина „помирителна среща“.

„Това не може да продължава така и няма да продължава. Връщане назад няма“, каза Джевдет Чакъров. Той коментира, че депутатите обсъдили ситуацията и стигнали до извода, че правителство трябва да има, но в същото време ДПС били готови и за избори.

Пред журналистите Чакъров изрази положителното си отношение към Росен Желязков и някои от министрите в проекто кабинета.

„Стабилност в държавата е необходима., вижте какво става с еврофондовете.“, обясни още Джевдет Чакъров.

На срещата присъстваха изключеният от парламентарната група на движението Рамадан Аталай, койтои дойде първи в сараите, съпредседателят на партията Джевдет Чакъров и останалите 16 депутати, които гласуваха против проектокабинета на ГЕРБ- СДС. Точно те подписаха отворено писмо, с което изразиха подкрепата си към Ахмед Доган. Утре – в неделя обаче, се говори и за втора среща на Доган- този път с депутатите, подкрепили проектокабинета, говори се и, че ще дойде и Делян Пеевски. Според други източници обаче такава среща нямало да се състои.

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Start typing and press Enter to search