Адмирации за иновативната ПГ по МСС ,,Пейо К. Яворов“ в град Гоце Делчев

Адмирации за иновативната ПГ по МСС ,,Пейо К. Яворов“ в гр. Гоце Делчев, която е с най-добрите резултати в класирането на Тракийския университет и единственото училище в областта, което предлага търсената от бизнеса в България и Европа специалност ,,Ветеринарен техник“ Иновативната гимназия ,,Яворов“ в гр. Гоце Делчев е единственото училище в област Благоевград, което предлага за учебната 2024/2025 година ,,Ветеринарен техник“ от професионално направление ,,Ветеринарна медицина“.

Тази година завърши първият випуск ученици, който постигна най-високите резултати в кандидат – студентската кампания в Тракийския университет в гр. Стара Загора. Вече много ученици на професионалната гимназия продължават обучението си в университета, с който имат първият подписан договор в България по Закона за висшето образование. Обучението на учениците в гимназията се извършва в изключително модерна, уютна и високотехнологична образователна среда, за която специалистите в образованието твърдят, че няма друга подобна. Учениците получават изключително качествено образование от невероятните учители в гимназията, което им гарантира успешна реализация.

Обученията в реална работна среда в учебно-опитното стопанство на училището, европейските практики по ,,Еразъм +“, където имат спечелена Акредитация допълнително изграждат допълнителни знания и умения за учениците. Скоро гимназията беше одобрена за нов STEM проект, който ще е надграждане на вече съществуващия STEM център. В гимназията се обучават ученици от различни области в България по прием в специалностите ,,Електрически превозни средства“, ,,Автотранспортна техника“, ,,Производство на кулинарни изделия и напитки“, ,,Митническо и данъчно обслужване“, ,,Горско стопанство“, ,,Възобновяеми енергийни източници“, ,,Техник-растениевъд“ и други.

За огромно съжаление на много кандидат – гимназисти и техните родители е, че ПГ по МСС ,,Пейо Яворов‘ не разполага с общежитие, достатъчно много класни стаи и места за прием, за да отговори на огромното търсене.

Адмирации за иновативната ПГ по МСС ,,Пейо К. Яворов  в град Гоце Делчев
{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Start typing and press Enter to search