Баща с двете си дъщерички от Разлог са пример, че можеш да раздаваш добро, ако го имаш в сърцето

.

Доброто идва от сърцето и е много скъпо. Един истински българин от Разлог ни зарадва с добра постъпка като човек и показателен пример като родител. Антон Рачев е името на родолюбеца, който заедно със своите две дъщерички доброволно почистиха местноста „Татарската чешма“ в подножиено на Пирин планина.

Този акт на доброволчество е израз на тяхната любов към Природата и хората. „Татарската чешма“ е символ и едно от онези специални места, които събират хората и ни напомнят за значимостта българските родове и поколения.

„За нас това не е просто почистване, а възможност да направим нещо добро за Природата и за бъдещите поколения. Събирането на отпадъци и поддържането на чистотата на това красиво място е малък, но важен жест, който показва, че ни е грижа. Надявам се, че нашият пример ще вдъхнови и други да се включат в подобни инициативи и да оценят значението на доброволчеството.

Важно е да осъзнаем, че всяко усилие, което влагаме днес, ще има положителен ефект утре. Ние, като родители, трябва да възпитаваме децата си в дух на отговорност и грижа към околната среда. Само така можем да гарантираме, че те ще живеят в свят, в който чистотата и природната красота са на почит. Благодаря на моите дъщери, че дойдоха да почистим местността Татарската чешма“, написа в социалните мрежи гордия баща.

А ние ще допълним, че когато човек има добро желание, когато е позитивно настроен и гледа със светлина към всяко нещо, винаги се намира време, винаги се постига всичко!

Може да бъде изображение с 1 човек и воден басейнМоже да бъде изображение с 2 душиМоже да бъде изображение с 2 души и Ангелски дъб

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене