Доброто обедини хиляди на концерта-спектакъл с мисия „Живот за Георги“ в Разлог

Да поведеш битка за живота на човек – каква по-велика мисия. Мисия, която обедини най-добрите музиканти и групи от Разлог, Гоце Делчев, Кюстендил, Струмица – Р Северна Македония.
Мисия, която обедини не само ромската общност в Разлог, но и всички с големи сърца.

В базата на „ДВАЛ“ – Разлог среща си дадоха култови музиканти и групи, дошли от всички краища на страната – да помогнат: Galactic Group, Кристиян Шаламанов, Цветелина Грахич
Miki Group, Местни зурнаджийски групи, Манди, към тях се присъедини и духовата музика на Струмица, Р Северна Македония.
Мисия – да се спаси живота на един добър човек. Да се спаси Георги от Разлог, който е с нефункциониращи бъбреци и увреден черен дроб, и се нуждае спешно от животоспасяваща трансплантация на стойност 30 000 евро, непосилна за неговото семейство.
А Георги беше седнал настрани, усмихнат и притеснен. До него е съпругата му, която ще дари своя бъбрек, за да може той да получи своя животоспасяващ от друг донор, а сълзите й текат…и от благодарност, и от мъка.
Концертът привлече стотици жители от община Разлог, между които и зам.-кметовете Гергана Костова и Славчо Фарфаров, общинските съветници Петър Попов и Марио Терзиев, Стефан Манов – организатор на кампанията за малката Сълза Емилова от Дупница, който дари 5000 лева за каузата, и много други.
Всички музиканти, включително и Цветелина Грахич, пяха благотворително, като Галактик груп се присъединиха към каузата и с немалка сума.
Концертът се превърна в надсвирване и надпяване – с кауза. На сцената се изявиха талантливи музиканти, групи, певци. Всички аплодираха и пяха с любимата на Кристиян Шаламанов и вече негова съпруга ЦВЕТЕЛИНА ГРАХИЧ.
Концертът „Живот за Георги“ се превърна в празник на добротата. На малката доброта, която може да прави чудеса.
Чудото – да се спаси човешки живот.
Кампанията продължава:
Сметка за дарения:
BG08FINV91501017769184
Първа инвестиционна банка
Титуляри:
Александра Страхилова
Катя Иванова
Основание: Дарение за Георги Костадинов

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене