Дължим това на добрата организация, добрия стимул и мотивацията, която създаде водачът на листата г-н Делян Пеевски и ръководството на ДПС.

ДПС е феномен в Пиринско! Въпросът е колко вкарват – 3 или 4 депутати?!

ДПС показа силата на добрата политическа организация и умението да се мобилизират в избори. В област Благоевград движението реализира феноменални резултати, неповтаряни от 2009 година, когато имаха над 32 000 гласа.

За тях са гласували около 29 000 от избирателите, което им осигурява 3-ма сигурни депутати – водачът Делян Пеевски, Йордан Цонев и И. Зайденов. Очакват и четвърти депутат при преразпределението на остатъците. ДПС е първа политическа сила в Гърмен, Белица, Сатовча, Хаджидимово, Струмяни. В Благоевград са ДПС са гласували 3 207 от гласоподавателите, около 1600 петричани са дали гласа си за партията, което е прецедент в изборния резултат. ДПС е втора политическа сила в част от област Благоевград, като на определени места в региона са първа сила. Ако водачът на листата и вторият Йордан Цонев изберат да бъдат депутати от други краища на страната, то в област Благоевград ДПС ще има трима местни народни представители- в НС влизат Фатима Йелдъз и Ахмед Вранчев. Изключително съм доволен от изборния резултат, заяви кметът на Белица Р. Ревански. „Дължим това на добрата организация, добрия стимул и мотивацията, която създаде водачът на листата г-н Делян Пеевски и ръководството на ДПС. Благодарим за това. Благодаря и на хората, които работиха неуморно, за да се поздравим днес с този рекорден резултат“,заяви Ревански.. Броят на гласувалите за ДПС в областния център също е рекордно висок и индикатор за това, че в последните години много хора от района на Гоце Делчев и съседните му общини са се пренесли да живеят в Благоевград

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене