Днес денят е шести, месецът също е шести-какво означава това според нумерологията

На 6 юни имаме съвпадение на датата – денят е шести, месецът също. И ако за някои хора това може да е едно съвсем обикновено, нищо не значещо съвпадение, за други хора, като нумеролозите например, числото носи по-специално послание.

Според нумеролога Джой Удуърд, цифрата 6 е символ на баланса и отговорностите. Тя се свързва със задълженията, които имаме към близките си, домашните задачи и професионалните ангажименти.

На този ден, когато имаме съвпадение на числото бихме могли да посветим по-голямата част от времето си, ако е възможно, на своето семейство, както и на грижата за нас самите. Приоритет могат да са близките, семейните ангажименти и заниманията, които са ни на сърце.

На 6.6. можем да изпитаме вдъхновение и силно желание да се грижим за другите, да им помогнем да се чувстват по-добре, пише „Аз жената“. Да усетим повика на отговорното отношение към близките си. Това не означава, че не изпитваме тази необходимост всеки ден, но на дата със съвпадащи шестици в нея, можем да я усетим много по-силно.

Какво означава, ако често виждате ангелското число 6?

След като уточнихме, че 6 се свързва с ежедневието, с рутината, със семейството, съвсем логично е да мислим, че ако често виждаме тази цифра, тя носи определено послание. Да сме по-отдадени на семейството и да проявяваме отговорно отношение към него.

Ако често виждате цифрата 6 – на улицата, номера на коли, часът, който показва телефонът ви, това може да означава, че сте на прав път във вашите житейски дела. Може да е знак, че ви предстои промяна в семейното положение – да се обвържете пред закона с вашия партньор или пък да увеличите семейството си с още един член.

„Числото 6 е символ на енергийна вибрация на образование, отговорност, карма, служба, мир, честност, истина, грижа, брак, бременност, съдбоносни срещи и божествено призвание“, казва астрологът Жаклин Тиърни.

Друг ъгъл, под който да гледаме на числото шест е, че когато то изниква често пред погледа ни, може да носи посланието, че имаме проблем във връзката. „6 е също така число на кармата, на справедливостта и съдбата“, допълва Тиърни. Затова, ако във връзката ви минавате през труден период, то шестицата означава, че вселената и кармата са на ваша страна.

„Чрез шестицата ангелите ви припомнят да не натискате прекалено, а да получавате нежно“, завършва Тиърни.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене