Надявам се да се поздравим с победа. Правилната комбинация сега е номер 22 за партия и номер 105 от преференциите. Гласувайте! Благодаря ви!

Обръщение на Никола Джингаров, кандидат за народен представител от ГЕРБ – СДС

Скъпи съграждани, приятели, колеги! Не съм човек на думите, а на делата. Но искам да Ви споделя как се чувствам. Чувствам се задължен да дам всичко от себе си, за да заслужа оказаната ми чест да бъда поставен на избираемо място в листата за кандидат за народен представител в Народното събрание на Република България. Задължен съм пред ръководство на партията ни, но най-вече пред Вас, моите съграждани, които всеки ден ми показвате подкрепа и увереност в успеха. Чувствам задължен да оправдая Вашето голямото доверие. Искам да уточня, че да бъда депутат не е била моята детска мечта.

Реализирани са моите професионални планове и аз съм удовлетворен от работата, която ежедневно упражнявам. Тя ме зарежда с много положителна енергия, в нея се чувствам силен и компетентен. Но хората около мен, моята партия, ми показаха ясно, че в мое лице се явява реална възможност за реализиране на мандат. Те ме убеждаваха дълго в това, че съм длъжен да приема предизвикателството и да направя всичко възможно, за да сбъдна желанието на хората от района на нашия прекрасен град Гоце Делчев да имат свой човек за народен представител. Настояха и аз не можах да откажа. Мисля, че Вие, моите съграждани имате основание да искате това от мен. Когато човек е приел един пост и се е посветил на партийна кариера, той има постоянното задължение да бъде в услуга на гражданите и обществото и да приема всяко едно предизвикателство, което се изисква от него. Понякога това не е в неговата зона на комфорт, но, ако е в полза на другите, той е длъжен да направи каквото се очаква. Надявам се да не разочаровам никого. Надявам се да получа необходимата преференциална подкрепа, за да изпълня възложената ми мисия. Искам го не заради себе си, а заради всички Вас. И заради всички, до които се надявам да стигнат моите послания. Моля за Вашата активност. Такава цел не може да бъде постигната от малко хора. Нито ако човек има подкрепата само на най-близките си. Нужна е широка подкрепа и аз я очаквам от всеки един от Вас! Ако ми дадете подкрепата си и бъда избран, ще работя така, че да сте горди и доволни от избора си. Защото парламенти се съставят и разпускат, хората идват и си отиват, но ние живеем в едно населено място, в един район, и моето най-голямо желание е да запазя своето име, авторитет и достойнство. ПП ГЕРБ има най-добрата предизборна платформа. Доказала е че може да управлява страната. Убедете всички, до които можете да стигнете, в това да гласуват за нашата партия, за да има пред България път и перспектива за стабилност и по-добър живот.

Надявам се да се поздравим с победа. Правилната комбинация сега е номер 22 за партия и номер 105 от преференциите. Гласувайте! Благодаря ви!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене