Затварят до 23 май тунел на АМ Струма

От днес до 12.00 часа на 23 май, е ограничено движението на всички видове автомобили в тунел на автомагистрала „Струма“.

От Агенция „Пътна инфраструктура“ информираха, че се затваря тръбата за ГКПП-Кулата на тунела при Мало Бучино. Трафикът ще е еднопосочен в тръбата за София. Временната забрана за движение е заради ремонтни дейности на осветлението в съоръжението.

Предвид очаквания интензивен трафик през предстоящите почивни дни за 24 май преминаването през тунела ще се осъществява без ограничения. След празниците ремонтът на осветлението ще продължи в тръбата за София.

Шофьорите е необходимо да карат с повишено внимание, като следват стриктно създадената организация на движение и ограничението на скоростта до 50 км/ч.

Агенция „Пътна инфраструктура“ се извинява на шофьорите за причинено неудобство, но предприетите дейности са необходими, за да се осигури безопасността на движението. Апелът към шофьорите е да карат внимателно, със съобразена скорост, да спазват правилата за движение, необходимата дистанция и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене