Зайра Ибишева : Името на Делян Пеевски за нас означава две неща – „обединител“ и „благодетел“!

Много е важно в период на избори да се кажат нещата с истинските им имена. Отвсякъде политическата зависимост на медиите бълва пропаганда, внушава „идеи“ и прогнози според користният интерес на спонсори и издатели. Единствено Топ Преса е медията, която се е фокусирала в обществото и следи интересът на народа. Тук гласът на човека, на сънародника, на жителя на дадено населено място е важен, не интересът на някой политик или олигарх.  

Зайра Ибищева е успял предприемач от община Сатовча, с висок авторитет и доказани принципи. Колкото и да е скромна, тя самата, Топ Преса не може да подмине факта, че все пак тя е един от най – големите дарители в района и нейните каузи са помогнали не веднъж на някой нуждаещ се. Госпожа Ибишева се осмели да даде своята позиция в предизборната кампания за да изрази личната си и категорична подкрепа към водачът на листата от 1 МИР кандидат народни представители област Благоевград – лидерът на ДПС г-н Делян Пеевски.

„Аз, моето семейство и близките ми ще подкрепим партия ДПС и персонално господин Делян Пеевски за народен представител. Това е човекът, който с годините доказа, че към думите задължително трябва да следват и делата. Това е политикът, който не жали от времето си и средствата си за градежа и реставрацията на храмове – както на джамии, така и на черкви… Това е политикът който не ни остави в ужасната КОВИД криза. Без да се колебае осигури необходимата техника за тежките случаи на опасната зараза, не спря да помага на болницата и лекарите в Гоце Делчев. Това лечебно заведение се грижи за здравето на нас жителите на общините Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово и Сатовча. С подкрепата на господин Пеевски из целия наши регион се строят детски градини, стадиони, ремонтират се училища, развива се и се реставрира инфраструктурата… Той и партия ДПС са единствените, които не спират да работят за избирателните си региони ежедневно. Това са фактите и всички в община Сатовча знаем това и го виждаме всеки ден. Ето защо не ни интересува нищо останало, освен това, че ДПС и лично господин Пеевски трябва да продължат с това което правят за нас обикновените хора. Защото ние сме държавата, а не измислените НПО – та и олигарсите. За това е нужна подкрепа на изборите за тези, които са до хората ежедневно. И ние ще им я дадем. Гласувайте за партия ДПС с бюлетина номер 28 и глас персонално за лидера Делян Пеевски, защото името му за нас означава две неща – „обединител“ и „благодетел“!

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене