И ЕТО ДНЕС ЛЪСНА ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА ТОВА КОЦЕТО КОПЕЙКИН ДА ОБИЧА РИБНОВО! НЕЩО ЗА КОЕТО ТОП ПРЕСА ПИСА ПЪРВА ПРЕДИ МНОТО ВРЕМЕ: 

Само в Топ Преса! Горещо! Рибновалийка ражда дете от лидера на Възраждане Костадин Костадинов?! СНИМКА

Лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов, известен още като Костя Копейкин, се е амбицирал да стане татко за трети път, гордо рапортуваха симпатизанти на формацията. Така според неговите фенове Костадинов лично щял да даде пример как трябва да се борим с демографската криза. Оказва се, че Костадинов е избрал за майка на бъдещото си дете не своята съпруга Велина, а 22-годишната Сара Бакалова която е с корени и потекло от гърменското село Рибново, пише вестник +Уикенд“ а Топ Преса разрба от къде е момата.

Лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов, по-известен като Костя Копейкин, се е амбицирал да стане татко за трети път, гордо рапортуват симпатизанти на формацията. Така според неговите фенове Костадинов лично щял да даде пример как трябва да се борим с демографската катастрофа. Друг е въпросът доколко тази постъпка не срива претенциите на „Възраждане”, че уж са защитници на семейните ценности. Оказва се, че Костадин Костадинов е избрал за майка на бъдещото си дете НЕ своята съпруга Велина, а 22-годишната Сара Бакалова. Припомняме, че преди известно време двамата с Велина се бяха развели, но продължиха да живеят под един покрив. Тя все още се подвизава с фамилията на политика и заедно отглеждат двете си деца. Навръх 14 февруари тази година Костадинов ѝ се обясни публично в любов. За блондинката се знае само, че е била музейна работничка във Варна и е родом от Кубрат. Фирмата си тя регистрира на 21 юни 2022 г. с капитал от едва 5 лева. Заедно с Костадинов обитават палат край морската столица, който според лидера на „Възраджане“ бил на кредит и щял да го изплаща 20 години.

„За какво са му на един мъж всичките успехи и пари на света, ако до него няма една жена, която да му казва: „Браво, ти си най-великият, ти си най-големият, ти си най-силният!“. Това е нещо, което почти напълно изчерпва всичко, което ние, мъжете, можем да кажем за вас, българските жени“, обявява Костадин Костадинов.

И ЕТО ДНЕС ЛЪСНА ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА ТОВА КОЦЕТО КОПЕЙКИН ДА ОБИЧА РИБНОВО! НЕЩО ЗА КОЕТО ТОП ПРЕСА ПИСА ПЪРВА ПРЕДИ МНОТО ВРЕМЕ:

Костадин Костадинов посети Рибново

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене