Още разкрития по „черното тото”: Да се стягат Коко Динев, други босове и съдии

коко динев

Операцията по разследването за „черно тото” в българския футбол тепърва ще се разраства. Разпитът на футболистите е само началото.

Тези дни се очаква да бъдат привикани и футболни босове. Упорито се говори, че първият от тях ще е Коко Динев – доскорошният шеф на Локомотив (Пловдив).
„Всичко върви по план. Ще бъдат разпитани както собственици на клубове, така и футболни съдии. Играчите, които днес бяха привикани, са участвали в съмнителни мачове преди няколко години. Има доста събрана информация, която е изключително интересна и стряскаща. Съмненията са потресаващи и ако се стигне до доказателства,  ще паднат много глави.
Няма как обаче да се правят по-подробни разкрития, докато върви разследването. Разследват се не само двубои от преди няколко години, но и такива, които са се състояли през пролетта на тази година. В момента се събират факти и за мачове в „А” група от настоящия сезон, т.е. – през есента”, заявиха достоверни източници.

Те добавиха, че най-големите съмнения падат върху Локомотив (Пловдив), където „някои доста известни футболисти и хората над тях“ са в полезрението на разледващите власти.

Припомняме, че през октомври Марек бе глобен с 10 000 лева заради съмнения в участие в „черно тото“./Блиц/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене