Арестуваха две сервитьорки от елитно заведение в Югозапада!

.

Вчера, от криминалисти при ОДМВР-Благоевград е проверено жилище в гр. Благоевград, където са намерени и иззети: около 107 грама суха тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на марихуана, електронна везна и метален гриндер.

Със заповед за задържане до 24 часа са задържани 20-годишен мъж и 19-годишна жена и двамата от гр. Бобов дол, както и 19-годишна жена от Благоевград.

За случая е уведомена РП-Благоевград и е образувано досъдебно производство.

От полицейски служители на 02 РУ-Благоевград, около 21:20 часа на 14.05.2024 г. в с. Полето, общ. Симитли е извършена проверка на лек автомобил „БМВ“ с 23-годишен водач от гр. Симитли, като у  23-годишен пътник в автомобила от гр. Симитли е открито полиетиленово топче, съдържащо около 3,22 грама канабис, а у 26-годишен негов спътник и съгражданин – цигара и полиетиленово топче, съдържащи общо около 3,42 грама канабис. В хода на работата по случая, от органите на реда е установено лицето, разпространило наркотичното вещество – 33 годишен мъж от с. Брежани. При извършената проверка в обитаваното от него жилище е открита около 1,19 грама суха тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис.

По случая е образувано досъдебно производство.

Работата продължава.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене