Ревю-спектакълът Непреходна вечност завладява разложкото село Елешница!

.

Колекционери ще отворят старите ракли за широката публика и ще извадят старинни дрехи от края на 19-ти и началото на 20-ти век.

Над 60 носии ще бъдат показани в един завладяващ спектакъл от музика, танц и светлина. Заповядайте в китното село Елешница, на 22-ри юни от 21:00 часа, за да се насладим заедно на майсторството и прецизния вкус на българката, вплетен в празничните и ежедневни костюми от една отминала вече епоха. Да се насладим на багрите, шевиците и уникалната визия на нашите предци и да научим повече за традиционните костюми от различните краища на страната и не само.

Ревю-спeктакълът поставя началото на едно ежегодно събитие – средище на колекционери от цялата страна и чужбина ,които ще могат да представят своите колекции. За следващото издание догодина, изявилите желание да участват ще могат да подават своите заявки на майл chitalishte_eleshnica@abv.bg до 20 февруари 2025г. Подробности относно участие ще може да получите след запитване на електронната поща.

Ревю-спектакълът „Непреходна вечност“ се организира от Мартин Влахов, балетмайстор на Ансамбъл „Пирин“ и Читалище „Западнородопски лъч 1906г.“, с подкрепата на Община Разлог, Кметство Елешница, „РАШЕВ И КО“ ЕООД и проф. Любомир Пенев.

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Start typing and press Enter to search