Загиналото при зверската катастрофа момиче е с корени от корени, баба й изпаднала в шок, вдигат я с линейка

.

20-годишната Теодора Николова, която загина при бруталната катастрофа на бул. „Руски“ в Пловдив, е с корени Югозапада.

Бабата на момичето Янка Петрова работи в общината в пограничния край.

Тя е дългогодишен служител на администрацията, където е технически сътрудник.

Когато научила за смъртта на внучката си, жената изпаднала в шок и ѝ прилошало. Наложило се да бъде закарана в Бърза помощ.

Петрова е от трънското село Ездимирци, а съпругът ѝ Боян Илиев – от Забел. Майката на Теди е учила в Трън, но от години не живее в пограничния град.

Припомняме, че ужасяващата катастрофа стана вчера сутринта. 21-годишният водач Кристиан Екмекчиян се вряза в дърво на бул. „Руски“ с близо 200 км/час. Колата буквално се е разцепила на две.  При катастрофата загинаха Кристиян и Теодора. 22-годишните момче и момиче, които са се возили на задната седалка са в болница.

Кристиан е бил с 3 години стаж зад волана. Все още не са готови пробите за алкохол и наркотици, за да е ясно дали има употреба на забранени вещества. Водачът е син на жена, която работи в отдел „Регистрации” на „Пътна полиция” в града под тепетата. Баща му пък работел в Англия. Загиналият шофьор се занимавал с търговия. Той имал общо 16 фиша за 3-те години стаж зад волана. 10 от тях били за маловажни престъпления на пътя, сред които шофиране без обезопасителен колан и причиняване на ПТП заради неспазване на дистанция. Един от фишовете бил за превишена с 21 км/ч скорост на стойност 100 лв

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене