Банско и с. Баня се пукат по шевовете! Хотелите пълни за Великден

За гостите – изненади, месене на козунаци, боядисване на яйца, чеверме…

 

За празничните Великденски дни хотелите и къщите за гости в Банско и село Баня се пукат по шевовете си – цялата леглова база е резервирана.

 

Хотели ни коткат за Великден с твърд алкохол, колкото сме способни да изпием, показа проверка на „Телеграф“ сред офертите в нета.

Хотел в подножието на планината в Банско предлага 2 или 3 нощувки със закуски и вечери, като по желание може да се изберат комбинации с обяд. Офертата е от 138 до 235 лева на човек в зависимост от избраната комбинация и продължителността на престоя.

Изрично е указано, че в обяда и вечерята се включва алкохол – неограничено количество концентрат (водка, джин, ракия, мента, мастика), бира, бяло, червено вино. Хотелът предлага СПА зона – вътрешен отопляем басейн, финландска сауна, парна баня, фитнес. За наем на СПА кърпа или хавлия обаче се плаща отделно – съответно 5 или 10 лева. Офертата важи за периода 3-6 май.

За гостите се готвят изненади, обещават хотелиерите. Освен богатите трапези с местни гозби всеки пожелал може да участва в боядисването на яйца, месенето на козунаци и в приготвяне на задължителното агнешко.

 

В разложкото село Баня, което е предпочитано място за СПА ваканция, няма свободно легло, местата за настаняване са резервирани на 100% за великденските празници.

Резервациите са предимно от българи, но се очакват и гости от чужбина.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене