Топ Преса ли „отстреля“ Мацурев, или просто той сам си пресоли манджата?

Държим да знаете, че вчера в ГЕРБ – Банско е имало лют дебат, дали името на медията ни да се включи като основен фактор в това, че Мацурев няма да е в листата кандидат – депутати. Идеята е била познатото клише, за „черен ПР“, за „платени поръчки“, „медии бухалки“, да се декламира от самия пишман лидер на партията в града и той да се афишира като жертва. Сашето дори е планувал да ходи до столицата и да се жалва от нас, дори да търси реваншизъм. В крайна сметка обаче, разумът е надделял. Цяло Банско знае, а и в областта, че не Топ Преса му е виновна за фактът, че политическата му кариера върви към заник, а вината си е изцяло негова. Хората да не са слепи да видят огромният му палат в центъра на Банско, построен до днес, не ясно защо, с какви пари? Банскалии отдавна се питат, защо Мацурев, който е много активен във фейсбук, до ден днешен не си е публикувал барем една снимка от някое свое завършване. А парадира, че има много дипломи? Какво работят той и семейството му, как се издържат…

Няма вече МВР да му подсигури „Мацурева махала“ в град Гоце Делчев, схемата „Плешогейт“ е озаптена – за тези, които не знаят има достатъчно информация в интернет.  И не Топ Преса е „отстреляла“ Мацурев политически. Пословичната му наглост, алчност, арогантност и непочтеност го направиха. Доказателство за всичко е това, недоверието към него от страна на националното ръководство и лично от лидера на партията г-н Бойко Борисов, да не го номинират за кандидат – кмет на Банско, при положение, че самия Мацурев парадираше с това. Доказателство е и фактът, че от днес ГЕРБ – Банско е разединена, дали изобщо Александър Мацурев да продължи да ги ръководи.

Почтеността изисква да му признаем, че той постъпи в известен смисъл мъжки и сам напусна листата посран от очакванията, които би могъл да получи и да го сринат тотално. Сега следва втората стъпка – напускане на ръководният пост в партия ГЕРБ – Банско, и даване шанс на някой по-млад и по-кадърен. Защото Александър Мацурев бъдеще в политиката – няма. Няма!

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене