Десетки чешми из Папазчаирско имат нужда от възстановяване!

С този свой материал, Топ Преса цели да събуди обществената инициативност и да активира хората със златни ръце и добри сърца.

Много са долинките, кладенчетата и местата за отдих в Пирин планина, главно в района на Делчево и Папаз чаир, на които има чешмички и ручейчета, които имат крещяща нужда от възстановяване. Както е известно отговарящите за това институции, свързани с местния туризъм и туристическите дружества, на практика вдигат ръце без силни за решаването на този проблеми. Нужна е местна инициативност на гражданско ниво. Гоце Делчев започва да създава своите активни личности в този аспект,  само преди няколко месеца града и региона се прочу с инициативна група ентусиасти, които се прочуха в цялата страна с това, че на доброволни начала чиста силно замърсени природни зони в общината и региона като цяло. Време е ние като медия, да поемем своята отговорност и да назовем проблема. За него ни алармираха сърцати хора, които се опитват да правят нещо по темата, но не им стигат силите.

Имена по тяхно настояване няма да публикуваме. Но зовът им за помощ – да.

Ако има такива хора, готови да се включат с каквото могат, за да помогнат в каузата, нека се свържат с Топ Преса. Ние ще съдестваме за всичко.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене