Може ли Александър Мацурев да отпадне от листите за кандидат – депутати на ГЕРБ?

Лидерът на ГЕРБ – Банско – Александър Мацурев е под въпрос за влизане в листата за кандидат народни педставители от ПП ГЕРБ.

Отлично осведомени източници на Топ Преса ни донесоха директно от столицата, че Мацурев е с червен, а нищо чудно скоро и да е и с черен печат за персоналното му участние на предстоящия пресрочен вот за парламент.

Това с което разполагаме, като информация е, че основната причина за видимото недоверие към него е разследване в службите в което е замесена персоната на бившият заместник областен управител на Благоевград. За  нещо такова се заговори още от времето, когато ицзпълнителната комисия на партията с лидер Бойко Борисов, отхвърли кандидатурата на Александър Мацурев за кмет на град Банско, а той тупаше тъпана с месеци преди това, че ще бъде градоначалник на коруртния град. В самото Банско също се говори за проблемите на Мазурев със закона, които обаче се пазат от него и приближените му в дълбока тайна.

Дали разследването, което се води срещу него или той е замесен е криминално или корупционно не става ясно.  Топ Преса  ще направи всичко възможно да разбере. Това, което ще припомним обаче е ключово – преди време от нашите страници също излезе подобна информация, която нито беше потвърдена нито отречена от самия Мацурев. Да видим сега, дали ще реагира по някакъв начин.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене