Съдят рецидивист от Дебрен за побой и тормоз над жена

Районен съд град Гоце Делчев даде ход на дело срещу скандално известния рецидивист К. Чолаков – Пажин от гърменското село Дебрен заради системен побой и тормоз над жена. Делото му е образовано от Районна прокуратура, след като млада дама подала сигнал за системен толмоз и физическо малтретиране. Същият имал връзка с въпросната жена, която обаче прерастнала в ежедневни действия целящи да унижат и оскъбрят момичето.

На лице е явна проява на садизъм, твърди експертен психолог, който е поданен като вещо лице по делото.  Същия дебренски тарикат стана популярен преди време със случай в на 08.07.2023 г. когато на ул. „Генерал Ковачев“ в гр. Гоце Делчев, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е спрян за проверка джип „Ауди“ с 35-годишен водач от с. Дебрен, писа Топ Преса преди малко. В хода на проверката е установено, че мъжът шофира без свидетелство за управление на МПС , а в последствие се установява, че автомобилът с който е заловен не е негов.

Многократно разследван за други престъпления, за повечето жители на Дебрен не е ясно, какво прави този още на свобода! Той имал талантлива и умна  дъщеря на 15 г. която изживява гежто действията на баща и.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене